Everybody’s Jackpot

everybodys-jackpotEverybody’s jackpot is een gokkast die niet werkt als een standaard gokkast van Playtech. Er zijn allerlei regels en eigenschappen van het spel die anders zijn dan andere gokkasten. Dit blijkt wel uit het feit dat er geen winnende combinatie is waarmee je de jackpot kunt winnen, hier later meer over. Ook heeft de gokkast niet de vijf rollen die de meeste gokkasten van Playtech hebben. Winnende combinaties kunnen worden gemaakt over 9 vlakken die zijn onderverdeeld in een vlak van 3 x 3. De jackpot is een progressieve jackpot wat inhoudt dat alle spelers die dit spel spelen, verdeeld over alle Playtech casino’s die deze gokkast aanbieden, bijdragen aan de grootte van deze jackpot. Het unieke aan deze jackpot is dat iedereen wint wanneer de jackpot valt.

Direct Everybody’s Jackpot spelen

Thema van de gokkast

Het thema van deze gokkast is een televisie show waar geldprijzen worden weggegeven. Het is een soort van prijzenslag met de aantrekkelijk assistente van de presentator rechts in beeld naast het rad. De presentator van de televisie show is één van de symbolen van het spel waarmee je grote prijzen kunt winnen. De symbolen van het spel zijn gerelateerde aan de luxe en waardevolle prijzen die tijdens de show worden weggegeven zoals: goudstaven, bankbiljetten, gouden kettingen, luxe horloges en nog veel meer.

Hoe win je de jackpot?

De jackpot valt willekeurig tijdens één van de draaien die je op de gokkast speelt. Het maakt niet uit of er winnende combinatie valt of niet. Het enige wat je moet doen om de winnaar van de jackpot te winnen is met een inzet spelen waarbij je kans maakt op de jackpot. Dit betekent dat je met een minimale inzet van €8,00 per draai moet spelen. Alsof dit nog niet vreemd genoeg is houden de vreemde eigenschappen van deze jackpot hier nog niet op. Deze hoofdprijs is namelijk genaamd; Iedereens Jackpot. Wanneer de jackpot valt is dan ook niet alleen degene die de winnende draai activeert de winnaar, maar iedereen die dezelfde dag de bewuste gokkast heeft gespeeld en voldoet Everybody's Jackpotaan de voorwaarde. De gelukkige speler die de winnende draai doet die krijgt 70% van het bedrag van de jackpot, terwijl alle andere spelers die op dat moment aan het spelen waren op de gokkast met een inzet waarbij zij kans maken op de jackpot 15% van het bedrag mogen verdelen. De overige 15% van het bedrag gaat naar spelers die de afgelopen 24 uur voor het vallen van de jackpot op Everybody’s Jackpot hebben gespeeld en minimaal €50,00 hebben ingezet.

Hoogste en gemiddelde prijs

Deze progressieve Playtech jackpot valt enorm vaak vergeleken met andere jackpots. De gegevens die bij ons bekend zijn geven aan dat de jackpot gemiddeld iedere 12 dagen valt en hoewel de jackpot vaak valt loopt het bedrag toch heel snel op. De gemiddelde prijs is ongeveer 297.000 dollar en de grootste gevallen prijs die bekend is meer dan 500.000 dollar.