Jacks or Better 10-line Jackpot

Deze progressieve jackpot van Playtech is een beetje anders dan de meeste andere Playtech jackpots die hier op de site te vinden zijn. Het principe van de progressieve jackpot is nog steeds hetzelfde waarbij de jackpot wordt opgebouwd door alle online casino’s die dit spel aanbieden. Bij iedere hand die een speler speelt bij het spel gaat er een klein deel van de inzet naar de jackpot. Echter is Jacks or Better 10-line geen gokkast, maar een video poker spel. Veel mensen zullen wel bekend zijn met de regels van het bekende Jacks or Better poker spel (indien niet vindt je hieronder een uitleg). Echter heeft dit video pokerspel nog een extra twist. Je speelt namelijk niet met één hand maar met tien handen tegelijk.

Direct Jacks or Better 10-line Jackpot spelen

Uitleg van het spel

jacksorbetter10line2Bij het video poker spel Jacks or Better gelden dezelfde regels als in een normaal 5 card draw pokerspel. Je krijgt een hand van vijf kaarten gedeeld waarna je de kaarten die je wilt behouden vasthoudt en er nog één maal nieuwe kaarten worden gedeeld in de plaats van de kaarten die je niet wenste vast te houden. De hand die je op dat moment in je hand hebt is de poker hand die je speelt. De waardes van de verschillende handen zijn hetzelfde als de meeste varianten op het pokerspel. Deze waardes zijn bijvoorbeeld hetzelfde als de bekende variant Texas Holdem die je vaak op tv voorbij ziet komen. In dit spel moet je echter een hand maken van boeren of hoger om iets te kunnen winnen. Vandaar ook de naam Jacks or Better.

De verschillende uitbetalingen per hand zijn in het spel terug te vinden. Zo betaald bijvoorbeeld een 1 paar hand je inzet 2x uit en hogere combinaties meer. De hoogste combinatie de je kunt maken is een royal flush en dit is ook de manier om de jackpot te winnen. Bij Jacks or Better 10-line is er echter nog een extra twist aan het spel. Hier speel je namelijk met tien handen tegelijkertijd. De belangrijkste hand zijn de grootste kaarten die je voor je ziet en daarboven staan nog negen kleiner afgebeelde handen. Dit is ook de hand waarmee je de jackpot kunt winnen. Je kan enkel van de jackpot hand de kaarten vasthouden. Dezelfde kaarten worden ook bij de handen daarboven vastgehouden. Win je ook één van de overige negen handen dan kunnen deze je prijs vermenigvuldigen.

Collect or Double

Na iedere gewonnen hand krijg je van de dealer de keuze om de gewonnen inzet te incasseren of te verdubbelen. Wanneer je voor dubbelen kiest dan zal de dealer 1 open kaart en 4 gesloten kaarten delen. De bedoeling is dat je uit één van de vier gesloten kaarten een kaart kiest die hoger is dan de open kaart. Lukt je dit dan verdubbel je de inzet. Kies je een kaart die lager is dan ben je je gewonnen geld kwijt. Dit spel heeft dus veel risico.

Jacks or Better 10-line JackpotHoe win je de jackpot?

Om de Jacks or Better 10-line jackpot te winnen moet je een Royal Flush maken op de hoofd hand van het spel (die het grootst zichtbaar is op het scherm) en moet je een maximum inzet spelen. Wanneer je een lagere inzet speelt of een royal flush op een andere hand in het spel maakt dan krijg je 4000x je inzet.

Hoogste en gemiddelde prijs

De jackpot van dit pokerspel is niet zo hoog als de meeste gokkast jackpots maar toch een respectabel gemiddeld bedrag van 12.000 dollar en de hoogst uitgekeerde jackpot was zelfs zo hoog als 36.000 dollar.