Gladiator Jackpot

Gladiator1De gokkast Gladiator is al in 2008 door Playtech uitgebracht, echter de versie waarbij je de progressieve Gladiator Jackpot kunt winnen bestaat pas sinds 2012. Deze versie met de progressieve jackpot is waarschijnlijk gemaakt door de hoge populariteit van het spel. Dit komt doordat dit spel werkelijk een meesterwerk van een gokkast is die Playtech heeft ontwikkeld. Het is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2000 en heeft unieke eigenschappen zoals de mogelijkheid om na iedere winnende combinatie een spel te spelen waarbij er rood of zwart gegokt moet worden. Dit geeft je de kans om de gewonnen prijs te verdubbelen of alles te verliezen. Net zoals in de film wordt er dus op leven of dood (of minder dramatisch, alles of niets) gespeeld. Overigens vinden wij dat de gokkast van dergelijke kwaliteit is dat deze net zoals de film een Oscar zou mogen winnen.

Direct Gladiator Jackpot spelen

Thema van de gokkast

De gokkast is gebaseerd op de gelijknamige film Gladiator uit 2000, met Russel Crowe in de hoofdrol. Veel van de hoofdpersonen uit de film komen ook terug als symbolen in het spel, waaronder de keizer Marcus Aurelius. Ook hoor je tijdens het spelen geluidfragmenten uit de film en ook de soundtrack van de film is terug te horen. De symbolen op de vijf rollen van het spel zijn de nummers en letters uit een dek kaarten, maar ook veel filmgerelateerde symbolen zoals personen uit de film, het Colloseum en een gladiatorenhelm. Er zijn 25 winlijnen waarop winnende combinaties kunnen worden gemaakt, een bonusspel, gratis spins en zowel een vastgestelde bonus als een progressieve bonus. Om deze laatste te verdienen moet je de gladiatorenhelmen in de gaten houden die tevens als Wild symbolen dienst doen. 

Gladiator JackpotHoe win je de jackpot?

De grootste jackpot die je kunt winnen tijdens dit spel is natuurlijk de progressieve jackpot. Deze win je door 9 gouden gladiatorenhelmen te verzamelen. De symbolen spelen tevens als Wild symbolen die ieder ander symbool kunnen vervangen om een winnende combinatie te maken en kunnen een bonusspel vrijspelen. Hiervoor moeten de helmen gelijktijdig op rollen 2, 3 en 4 verschijnen. Naast de progressieve jackpot is er in de Gladiator gokkast ook nog een jackpot met een vastgesteld bedrag te winnen. Deze jackpot is 5000 credits waard en om deze te winnen moet je vijf symbolen van de keizer Commodus in opeenvolgende volgorde krijgen.

Hoogste en gemiddelde prijs

Er zijn twee verschillende jackpotten in de Gladiator gokkast van Playtech. De non-progressieve jackpot heeft een vastgestelde waarde van 5000 credits wat gelijk staat aan 50.000 dollar. Ook niet mis natuurlijk, maar de progressieve jackpot van het spel is een aanzienlijk hoger bedrag. De hoogste Gladiator Jackpot die namelijk ooit is uitgekeerd bedraagt meer dan 3,2 miljoen dollar! Het gemiddelde bedrag van de jackpot is ook niet mis en is circa 1,5 miljoen dollar. Met dit geld zou Maximus Decimus Meridius zijn vrijheid hebben kunnen kopen.