Spamalot Holy Grail Jackpot

Spamalot Holy Grail JackpotIn 2012 kwam Platech met een nieuwe gokkast uit die is gebaseerd op de film Monty Python and the Holy Grail. Deze klassieke comedy film is één van de beste komedies ooit gemaakt en kent een grote schare fans. De meesterlijk Engelse humor komt ook weer terug tijdens het spelen van de gokkast en dat is mede doordat de makers van de film nauw betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van deze game. Zo hoor je als geluideffecten tijdens het spelen de originele stemmen terug van meerdere acteurs en zie je ook de hoofdrolspelers terug als symbolen op de vijf rollen die deze gokkast heeft. Wat het spelen op deze kast helemaal interessant maakt is dat je kans hebt om de Spamalot Holy grail Jackpot te winnen. Deze jackpot is nog niet al te vaak gevallen, omdat het nog een redelijk nieuw spel is, maar de keren dat deze door iemand is gewonnen heeft Playtech weer een nieuwe miljonair gecreëerd.

Speel het komische spel Spamalot en maak kans op een geweldige Jackpot

Thema van de gokkast

Het thema van deze gokkast is dus Monty Python die wereldberoemd zijn om hun droge Engelse humor. Deze humor komt ook weer terug in het spelen van de gokkast en de verschillende bonusspelen die geactiveerd kunnen worden. Bij één van deze bonusspellen is er een kans om de progressieve jackpot van het spel te winnen. Er zijn echter ook andere grote prijzen die het spelen op deze gokkast behoorlijk winstgevend kunnen maken. Er zijn vijf rollen in het spel en 20 lijnen waarop winnende combinaties gemaakt kunnen worden. De inzet per lijn varieerd van 0,01 tot 0,50, waardoor je al met een minimum inzet van €0,20 per draai kunt spelen tot aan de maximum inzet van €100 per draai van de gokkast. Er zijn verschillende scatter symbolen waarvan er één het Mony Python logo is. Dit symbool functioneert ook als een Wild symbool die alle andere symbolen in het spel kan vervangen, maar ook een bonusspel kan activeren waarbij je de grote jackpot in de wacht kunt slepen.

Hoe win je de jackpot?

Spamalot Holy Grail Jackpot screenshotWanneer er meer dan drie Monty Python logo’s op de rollen verschijnen dan krijg je als speler 10 gratis spins. Tijdens deze spins is het de bedoeling dat er vijf jackpot symbolen wordt verzameld, als dat gebeurt dan wordt de Holy Grail jackpot bonusgame gelanceerd. Tijdens deze bonusgame moet je trachten om zes levels te stijgen door in iedere level het juiste item uit twee opties te kiezen. Kies je alle zes levels het juiste item dan verdien je oftewel 5000 credits of de mega jackpot van het Spamalot spel.

Hoogste en gemiddelde prijs

Deze Playtech gokkast gaat nog niet zo lang mee als de meeste gokkasten van Playtech met mega jackpot bedragen. Echter behoort deze gokkast ook bij de top jackpot bedragen die je kunt winnen. Tot nu toe is volgens onze informatie de jackpot slechts 1 keer eerder gevallen en dat was toen voor een bedrag van 1 miljoen 78 duizend dollar. Op moment van schrijven staat de jackpot echter op een recordbedrag van meer dan 2,7 miljoen! Dus nu jij dit leest kan deze ieder moment weer vallen of er is inmiddels weer een Playtech casino multimiljonair op de wereld.