Sweet Party Jackpot

Sweet Party JackpotDe Sweet Party gokkast is één van de nieuwste Playtech gokkasten met een progressieve jackpot. Het mooie aan dit type jackpots is dat deze gekoppeld is aan alle online casino’s die de Sweet Party gokkast aanbieden en de prijs dus hoger wordt naarmate er meer gespeeld wordt. Aan de hoofdprijs van de Sweet Party Jackpot te zien zit het met de populariteit van deze gokkast wel goed. Misschien komt dit doordat er gebruik wordt gemaakt van het klassieke snoepjes thema, welke in vele andere gokkasten terugkomt, maar het kan ook liggen aan de eenvoudige en makkelijk te begrijpen regels van het spel. Deze eenvoudigheid komt ook terug in de graphics van het spel die wel in een hoge resolutie zijn, maar simpel qua design.

Maak kans op de Sweet Party Jackpot 

Thema van de gokkast

Het thema van de gokkast is snoepjes en om precies te zijn een snoepjesautomaat. Deze zie je dan ook groot voor je met in de automaat de vijf rollen die rollen van de gokkast. Verder heeft alles een simpel uiterlijk, met een zuurstok links en slechts enkele knoppen. De meter waarop staat hoe hoog de jackpot op dat moment is vindt je rechts in beeld. Er zijn geen winlijnen in dit spel en ook geen Wild symbolen of bonusspelen, wat het spelen op de gokkast lekker makkelijk maakt. Je hoeft enkel het aantal symbolen wat je voor je ziet te tellen en niet de lijnen waarop combinaties kunnen worden gemaakt in de gaten te houden. Winnende combinaties maak je vanaf minimaal vijf dezelfde symbolen en je kan er zoveel als zestien dezelfde per keer op de rollen krijgen voor een grote geldprijs. De symbolen die je voorbij ziet komen zijn allerlei snoepjes die in de automaat zitten, zoals lolly’s, roze kauwgom, gummy beren en een munt snoepje met rode strepen. Deze laatste is de sleutel om de jackpot te kunnen winnen. De gokkast maakt wel gebruik van exploderende symbolen wat betekent dat wanneer er een winnende combinatie gemaakt wordt de symbolen exploderen en plaats maken voor nieuwe symbolen om weer nieuwe winnende combinaties mee te maken. Hier hoef jij verder niks extra’s voor te doen.

Sweet Party Jackpot good luckHoe win je de jackpot?

Ook het winnen van de jackpot is lekker makkelijk geregeld bij de Sweet Party gokkast. Je moet gewoon acht witte muntsnoepjes met rode strepen op de rollen krijgen en de jackpot is voor jou. Of in ieder geval een deel ervan. Hoeveel je precies van de jackpot wint hangt af van de inzet waarmee je speelt per draai. Je hoeft niet perse de maximale inzet te spelen om de jackpot van dit spel te winnen. Voor de minimale inzet van 1 munt kun je 10% van het actieve jackpot bedrag winnen, zet je vijf munten in dan win je 50% van het bedrag en voor de maximale inzet van tien munten neem je het maximale bedrag mee naar huis, 100% van de jackpot.

Hoogste en gemiddelde prijs

Deze jackpot van Playtech is nieuw, heel erg nieuw. Hij is namelijk pas sinds 2014 actief en sinds die tijd is de jackpot al een keer gevallen en heeft toen een speler blij gemaakt met meer dan 700.000 dollar. Sindsdien is het bedrag gaan groeien en groeien en op het moment van schrijven staat de jackpot op een ongelofelijke 3,1 MILJOEN dollar!

Wat is je leeftijd?

age