Marvel Ultimate Power Jackpot

playtech-marvelDe Marvel Ultimate Power Jackpot kan gewonnen worden als je op één van de Playtech gokkasten speelt die een Marvel thema hebben. Marvel is natuurlijk bekend van de stripverhalen waarvan er ook velen zijn verfilmd. De stripfiguren die je tegenkomt op de gokkasten zullen je dan ook zeker wel bekend voorkomen. Voorbeelden hiervan zijn: Daredevil, Iron Man, X-men, Blade, Fantastic Four, Elektra en The Incredible Hulk. Elk van deze gokkasten heeft zijn eigen unieke eigenschappen, maar wat zij wel gemeen hebben is dat je op alle van deze Playtech gokkasten de Ultimate Power jackpot in de wacht kunt slepen. Er is zelfs meer dan één jackpot te winnen op de Marvel gokkasten van Playtech. Op al deze gokkasten maak je namelijk kans op vier verschillende jackpots.

Win de Marvel Ultimate Power Jackpot hier 

Thema van de gokkast

Het thema van de gokkast is natuurlijk de superheld die bekend is uit de stripverhalen en de films. Er is niet één vast thema voor de Marvel gokkasten, want het gaat hier immers om zeven verschillende gokkasten. Daredevil is de rode superheld die ook bekend is uit de gelijknamige film, Iron Man is natuurlijk Tony Stark in zijn ijzeren pak, X-men is een groep mutanten met superkrachten, Blade neemt het op tegen vampieren, Fantastic Four zijn de vier figuren met superkrachten die elkaar perfect aanvullen, Elektra is een vrouwelijke ninja huurmoordenaar en The Incredible Hulk is de mega sterke groene persoon die je beter niet kwaad kunt maken. Net zoals dat al deze superhelden elk hun eigen superkrachten hebben, heeft ook iedere gokkast zijn eigen eigenschappen en kenmerken. Het verhaal voor iedere gokkast is gelieerd aan het stripverhaal waar de Marvel helden in voorkomen. Wat de gokkasten wel gemeen hebben is dat je tijdens het spelen op de kasten kans maakt op de vier Playtech jackpots.

Hoe win je de Marvel jackpot?

De Ultimate Power jackpot is de grootste van de vier jackpots die je kan winnen tijdens het spelen op één van de Marvel gokkasten van Playtech. De andere drie jackpots zijn de Power Jackpot, Extra Power Jackpot en de Super Power Jackpot. Het betreft hier een progressieve jackpot die dus gekoppeld is aan alle online casino’s die de Marvel Marvel Ultimate Power Jackpotspellen aanbieden. Om kans te maken om de jackpot te winnen, moet je het bonusspel weten te activeren. Dit gebeurt om willekeurige momenten en er is dus niet een winnende combinatie die je kunt maken om de jackpot te winnen. Op het moment dat het bonusspel geactiveerd wordt dan krijg je de keuze uit 20 titels. Kies je drie dezelfde titels uit de 20 dan win je de jackpot die aan de titel verbonden is. Het streven is natuurlijk om de Ultimate Power jackpot binnen te slepen omdat deze het grootste bedrag vertegenwoordigd en vaak kan oplopen tot een miljoen dollar.

Grootste jackpot prijs ooit!

De gemiddelde prijs die van deze Playtech jackpot die je kunt winnen door op één van de zeven Marvel gokkasten te spelen is ongeveer 800.000 dollar. Vaak gaat de jackpot zelfs over een miljoen heen. De grootste prijs ooit uitgekeerd was een gigantische 1,3 miljoen dollar!