Megajacks Jackpot

De Megajacks game van Playtech is een video pokergame met een progressieve jackpot. Het mooie aan dit soort jackpots is dat deze gekoppeld is aan alle casino’s waar het spel wordt aangeboden de waarde van de prijs zal daarom heel snel oplopen. Toch is de Megajacks jackpot niet een super hoge geldprijs vergeleken met de andere jackpots die je op deze site kunt terugvinden. Er zijn namelijk twee redenen waarom dit het geval is. De eerste is dat de inzet tijdens dit spel net als de jackpot ook niet super hoog is. Er kan maximaal 5 munten per hand worden ingezet en de waarde per munt staat vast op 25 cent per munt. Dit betekent dat een maximum inzet €1,25 is, wat het spel zeer toegankelijk maakt voor alle spelers. De andere reden waarom deze jackpot nooit tot de monsterbedragen van enkele miljoenen euro’s oploopt, zoals sommige andere jackpots, is dat de jackpot iedere dag door iemand wordt gewonnen. Dit feit verhoogt je kans om deze jackpot te winnen natuurlijk enorm.

Wie weet win je de mooie Megajacks Jackpot

Speluitleg Megajacks

megajacks-jackpotMegajacks is een video poker spel. De regels zijn ongeveer hetzelfde als voor het Jacks or Better 10-line pokerspel wat ook een progressieve jackpot heeft en op deze site beschreven staat. Het enige verschil is echter dat je in dit spel gewoon met 1 hand speelt en niet met 10 tegelijk zoals bij 10-line het geval is. De bedoeling is dus om een pokerhand te maken die een paar boeren is of hoger. De rangschikking van de handen is zoals in ieder pokerspel. Je kunt dus een hand maken van 1 paar die dan hoger moet zijn dan een paar boeren, twee paar, three of a kind, een straat, flush, full house, four of a kind, straight flush en een royal flush. Hoe hoger de hand is die je maakt in dit pokerspel des te meer je inzet wordt vermenigvuldigd. De exacte uitbetalingen per hand staan duidelijk in het spel vermeld.

Het poker spel dat gespeeld wordt staat bekend onder de naam five card draw. Hierbij krijg je in het begin een hand van vijf kaarten gedeeld waarna je de kans hebt om kaarten in te wisselen voor nieuwe kaarten om een betere hand te maken. Dit kunnen alle vijf kaarten zijn of helemaal geen. De hand die je daarna hebt gemaakt dat is de hand waarmee je speelt en die moet dus een paar boeren of hoger zijn.

Hoe win je de jackpot?

Om de jackpot van Megajacks te winnen moet je de maximum inzet spelen en de hoogste pokerhand mogelijk maken Megajacks Jackpot geld winnenen dat is een royal flush. Dit betekent een hand A, K, Q, J en 10 en allemaal van 1 soort. Bijvoorbeeld klaveren of harten. Krijg je deze hand gedeeld dan ben jij de gelukkige persoon die de jackpot op zijn of haar account gestort krijgt.

Hoogste en gemiddelde prijs

Deze jackpot is nooit mega hoog. Toch is het een bedrag waar niemand natuurlijk nee tegen zegt als je het voor €1.25 kunt winnen. De gemiddelde prijs die wordt uitbetaald is 1300 dollar en het hoogste uitbetaalde bedrag was 6800 dollar. Vergeet niet dat deze jackpot zo’n beetje iedere dag valt.