Queen of the Pyramids Jackpot

Queen of the Pyramids JackpotDe Queen of the Pyramids jackpot van Playtech kan al voor een klein bedrag gewonnen worden. Dit komt doordat de maximum inzet, die wel verplicht is om de jackpot te winnen, niet extreem hoog is. Toch gaat het hier om een progressieve jackpot waarvan de pot wordt opgebouwd door alle spelers van het spel verdeeld over de Playtech online casino’s en kan soms enkele tonnen bedragen. Als je dan bedenkt dat je deze jackpot met een inzet van slechts €2,50 kunt winnen dan blijkt dat je hier een unieke kans hebt. Het thema Egypte, piramides en farao’s is zeker niet nieuw voor een gokkast, echter is Queen of the Pyramids al in 2005 uitgebracht door Playtech en is het dus inmiddels al meer dan tien jaar oud.

Win de prachtige Queen of the Pyramids Jackpot

Thema van de gokkast

Het thema van Queen of the Pyramids is dus overduidelijk de eeuwenoude beschaving van Egypte. Bovenaan de gokkast is dan ook de koningin van Egypte te zien en de piramides. Op de vijf rollen van de gokkast kunnen met negen verschillende lijnen combinaties worden gemaakt. Dit doe je door middel van symbolen die allemaal iets met de oude Egyptische beschaving te maken hebben zoals personen, voorwerpen, maar ook afbeeldingen die de Egyptenaren op papyrus schreven. Afbeeldingen die je voorbij kunt zien komen zijn: vogels, bloemen, vissen, bewakers, piramides en het oog van Ra. Met de speciale symbolen de eenhoorn en de schorpioen kun je winstgevende onderdelen van het spel vrijspelen, zoals gratis spins en een bonusspel. Het symbool waar je naar op zoek moet gaan om de jackpot binnen te slepen is het symbool van de farao. Deze doet overigens ook als Wild symbool dienst, het is dus een symbool wat altijd welkom is op de rollen. Als je minder dan vijf, maar nog steeds meerdere, farao’s op een lijn kunt krijgen dan dienen deze als vermenigvuldigers van de prijs.

Queen of the Pyramids Jackpot bonusHoe win je de jackpot?

De jackpot van de Queen of the Pyramids is te winnen als je vijf farao symbolen op een winlijn kunt krijgen. Ook moet de bewuste draai op de gokkast wel met een maximale inzet gespeeld worden. Wanneer er niet de maximale inzet wordt gebruikt dan is de prijs die je kunt winnen met vijf farao’s op een lijn maximaal 40.000 credits. Wat natuurlijk ook geen misselijk bedrag vertegenwoordigt. Wil je echter de volledige jackpot in de wacht slepen die ten alle tijden op het scherm staat afgebeeld en vele malen meer is dan de 40.000 credits dan moet je gebruik maken van de maximale inzet. In het geval van deze gokkast hoef je hier niet meteen van te schrikken. De maximale inzet per draai is namelijk €2,50, wat een super klein bedrag is vergeleken met andere gokkasten met progressieve jackpots. Toch is het geldbedrag van de jackpot zeker de moeite waard.

Hoogste en gemiddelde prijs

De jackpot van Queen of the Pyramids is dus voor een redelijk klein bedrag te winnen, maar vertegenwoordigt toch meestal enkele tienduizenden euro’s. De gemiddelde prijs van deze jackpot is namelijk 94 duizend dollar en de hoogste prijs ooit uitgekeerd is maar liefst meer dan 321 duizend dollar.