Gold Rally Jackpot

GoldRallySlotIn de Playtech gokkast Gold Rally is de goudkoorts toegeslagen en ga je op zoek naar goud in een mijn om rijk te worden. Gelukkig hoef je jezelf niet te wagen aan de zware lichamelijke arbeid die mijnwerkers dagelijks uitvoeren om rijk te worden in dit spel. Er is namelijk een gigantische progressieve jackpot die je kunt winnen op deze gokkast die je leven zeker zal veranderen en waar je heel wat goudstaven voor kan kopen. Een progressieve jackpot betekent dat de jackpot is gekoppeld aan alle casino’s die het Gold Rally spel aanbieden. Iedere speler die het spel speelt draagt dan ook bij aan het bedrag van de jackpot. De reden dat de Gold Rally Jackpot zo hoog is komt door de ongekende populariteit van deze gokkast waarvan al sinds 2009 een mobiele variant van is. Hierdoor zijn het niet alleen de spelers op normale desktop computers en laptops die bijdragen aan de jackpot, maar ook de spelers op mobiele telefoons en tablets.

Direct Gold Rally Jackpot spelen

De Gold Rally gokkast

Het spel van deze gokkast speelt zich af in een mijn waar naar goud gemijnd wordt. Rechts in beeld zie je dan ook een mijnkarretje met daarin drie mijners. De gokkast kent drie rollen met symbolen en er zijn acht winlijnen om winnende combinaties op te maken. Verder kenmerkt het spel zich door een leuk mijn gerelateerd bonusspel en een vaste muntwaarde van €2,00 per inzet. Wel kan de inzet per draai worden gevarieerd, waardoor je met een minimale inzet van 2 euro kan spelen en een maximum inzet van 16 euro per draai. De symbolen op de rollen hebben ook allemaal met goud of mijnen te maken. Voorbeelden hiervan zijn: pikhouwelen, dynamiet, gouden hoefijzers, pistolen, mijnkarretjes en potten met goud. Het symbool waar je op moet letten om de grote jackpot aan de haak te slaan zijn de weegschalen.

Gold Rally Jackpot winlijnenHoe win je deze jackpot?

Er zijn vele mooie prijzen te winnen in de Gold Rally gokkast, maar de mooiste is natuurlijk de grote progressieve jackpot die soms kan oplopen tot enkele miljoenen euro’s. Om deze jackpot te winnen moet je negen weegschalen op de rollen krijgen en moet je met een maximale inzet van 8 munten per rol spelen. De weegschalen zijn altijd leuk om te zien want, ook al krijg je er minder dan negen op de rollen, deze zijn altijd goed voor mooie geldprijzen. Gold Rally is één van de populairste gokkasten van Playtech en hierdoor loopt de jackpot snel op. De hoogste prijs ooit uitgekeerd is namelijk de één na hoogste van alle Playtech jackpotten en moet alleen de jackpot van Beach Life voor zich dulden.

Hoogste jackpot ooit

Op deze gokkast komt de gemiddelde prijs van de jackpot al heel dicht bij een miljoen. De gemiddelde geldprijs is namelijk bijna acht en een halve ton. 848.175 dollar om precies te zijn. De hoogste prijs ooit uitgekeerd op deze gokkast is echter pas echt een mega jackpot. Enkel de Beach Life jackpot van Playtech is hier ooit overheen gegaan. Het hoogste uitgekeerde bedrag was namelijk meer dan 6,3 miljoen dollar!