Wall Street Fever Jackpot

Wall Street Fever JackpotWall Street is het financiële hart van Amerika, misschien zelfs van de wereld. Het is de straat in Manhattan, New York waar de grootste beurzen en banken ter wereld zijn gevestigd. Personen die op Wall Street werken kunnen een mega fortuin verdienen en dat is ook precies wat jij kunt doen als je op de Wall Street Fever gokkast van Playtech speelt. Het verhaal van de gokkast speelt zich af op de beursvloer en jij als speler begeeft je in de rol van een beurshandelaar. De bedoeling is natuurlijk dat jij net zoals vele bankieren rijkdom weet te vinden op Wall Street. De manier om dit te doen is om de Wall Street Fever jackpot binnen te halen. Deze progressieve Playtech jackpot kan je een goede handelsdag opleveren waardoor je enkele tonnen op je bankrekening bij kunt schrijven.

Win grof geld met de Wall Street Fever Jackpot

Thema van de gokkast

Het thema is, zoals de naam al doet vermoeden, het leven op Wall Street en dan met name het dagelijks leven van een beurshandelaar. Bovenaan de gokkast zie je dan ook een afbeelding van drie beurshandelaren die druk bezig zijn met de handel in aandelen. Met een beetje geluk en op de juiste tijd op de juiste plek zijn kan je een mega fortuin verdienen op Wall Street en dat kan je ook in deze gokkast variant van de wereldberoemde beurs. Het spel bestaat uit vijf rollen met symbolen en vijf winlijnen om winnende combinaties op te maken. In tegenstelling tot de echte aandelenhandel heb je echter geen duizenden euro’s nodig om te spelen. Hoewel het thema van de gokkast nauw gelieerd is aan geld, is dit één van de goedkopere gokkasten met een progressieve jackpot die je kunt spelen. De maximum inzet per draai is namelijk slechts 50 cent en deze moet je ook inzetten om kans te maken op de jackpot. De symbolen die voorbij komen op de rollen zijn gerelateerd aan het handelen op de beurs, zoals koffertjes, Wall Street Fever Jackpot bonus gamebonnetjes, telefoons, computermonitoren, portemonnees en het straatnaambord van Wall Street. Dit laatste symbool is tevens het Wild symbool die alle andere symbolen kan vervangen en de winnende combinatie om de jackpot binnen te slepen.

Hoe win je de jackpot?

Hoewel deze jackpot van Playtech vaak oploopt tot enkele tonnen, is de maximale inzet die je verplicht moet gebruiken om kans te maken op de jackpot slechts 50 cent per draai. Doe je deze maximale inzet en krijg je vijf Wild symbolen op een win lijn dan win je de jackpot. Het Wild symbool in het spel is het Wall Street straatnaambord. Deze kan ieder ander symbool in het spel vervangen en is ook de manier om de jackpot te winnen. Deze symbolen zijn dus altijd welkom op de rollen van de gokkast.

Hoogste en gemiddelde prijs

Deze gokkast is enorm populair onder de spelers van Playtech casino’s en dat is ook de reden dat hoewel deze jackpot ongeveer elke maand wel een keer valt dat deze toch heel snel oploopt en een gemiddeld bedrag uitkeert van 122 duizend dollar. De hoogste prijs ooit uitgekeerd op de Wall Street Fever gokkast is zelfs meer dan 700 duizend dollar.